Babyshower

Babyshower

Een babyshower is een feestje voor de kersverse moeder dat enkele weken voor de bevalling gehouden wordt. Het is vaak en verrassingsfeestje dat georganiseerd wordt door vriendinnen, (schoon)zus of (schoon)moeder. Dit feestje dat veel gezelligheid met zich mee brengt zorgt er voor dat de aanstaande moeder in het zonnetje gezet wordt met cadeautjes en verhalen en andere zaken die bij een zwangerschap komen kijken.

Babyshower versiering

Mag jij de babyshower organiseren? Dan ben je hier op de juiste plaats aangekomen voor het kopen van de nodige versiering. Babyshower versiering bestaat naast slingers en ballonnen ook uit vele andere zaken. Zo wordt de aanstaande moeder vaak voorzien van een kroontje en sjerp. De hele babyshower staat in het teken van de baby, alles wordt hierop afgestemd. De bordjes, bekers, tafelkleed, snoepgoed en nog veel meer.

Jongen, meisje of neutraal

Wordt het een jongen, meisje of is het nog een verrassing? Het maakt niet uit, wij hebben versiering voor alle drie de mogelijkheden. Wat het ook wordt, met onze complete babyshower versiering thema's en pakketten maak je geheid indruk met een tot in de puntjes gestyled babyfeest. In ons assortiment vindt je leukste blauwe, roze of gemixte decoratie. Van babyshower slingers en ballonnen tot tafeldecoratie en zelfs DIY (Do it yourself) producten.

Babyplezier heeft een ruime keuze om zelf een babyshower te organiseren. Alles is in de juiste hoeveelheid te bestellen en is direct uit voorraad leverbaar.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 467

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 467

Pagina
per pagina