Babysokjes

Babysokjes

Naast de luier en romper zijn babysokjes onmisbaar voor een baby. Babysokjes zorgen ervoor dat er geen lichaamswarmte van de baby verloren gaat via de voetjes. Samen met de kleding zorgen ze ervoor dat de baby lekker warm blijft.

Babysokjes met speeltjes

In het begin zal je gewone sokken gebruiken, maar naarmate het kind ouder wordt kan er gekozen worden voor andere sokjes. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen voor sokje die voorzien zijn van rammelaars of knisper geluiden.  Zodra de baby de voetjes beweegt of gaat schoppen zal er geluid te horen zijn. Op deze manier helpen de sokken bij de ontwikkeling van het kind. De actie - reactie wordt hiermee gestimuleerd.

Sokken met anti-slip

Zodra de baby kan zitten en zal gaan proberen te kruipen en mogelijk snel de eerste stapjes gaan volgen, is het aan te raden om babysokken met anti-slip te kopen. De anti-slip voorkomt dat het voetje zal wegglijden zodra het voetje gebruikt zal worden om zich af tezetten.

Babysokje als kraamcadeau

Babysokje zijn ook altijd leuk om te geven als kraamcadeau of als kleinigheidje als je geen kadootje weet. De sokjes kunnen namelijk altijd gebruikt worden. In het begin wil het namelijk nog wel eens gebeuren dat er een sokje verloren wordt. Baby grijpen nu eenmaal graag naar de voetjes en voor je het weet is het sokje uitgetrokken en kwijt.

Je ziet er zijn vele soorten sokken voor een baby verkrijgbaar. Babyplezier heeft voor elke periode van de baby verschillende mogelijkheden in het assortiment opgenomen. Neem dus een kijkje in deze categorie

Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst