Babymutsjes

Babymutsjes

Een babymutsje is leuk en super lief om te zien maar heeft nog een andere functie. Zowel in de winter als zomer houd het de pasgeboren baby lekker warm. De meeste lichaamswarmte gaat namelijk verloren via het hoofd en een babymuts voorkomt dit. Sommige merken babykleertjes hebben vaak een muts opgenomen in de collectie die te combineren is met de babykleding. Babyplezier heeft vele verschillende babymutsjes voor een jongen of meisje en zelfs neutrale in de collectie.

Mutsjes met opdruk

Wij hebben een groot assortiment mutsjes met een vrolijke print of een met een grappige tekst! Wil je een orgineel kraamcadeau dan is een gepersonaliseerd mutsje met naam een leuk cadeau. Een babymuts met tekst is ook een leuk cadeau om te vertellen dat je zwanger bent.

Babyplezier heeft een uitgebreid en een steeds wisselende assortiment babymutsjes in de collectie. Hierdoor kun je altijd een mutsje vinden passend bij de outfit van je kindje. Bekijk de gehele collectie online en bestel de perfecte babymuts. WIl je een muts met eigen tekst neem dan even contact met ons op.