Babywinkel Babyplezier Eindhoven

Babyspeciaalzaak Babyplezier, willeartplein 9B Eindhoven (Gestel)

Babyplezier is de nieuwe naam van Baby Boardrent.
Na 11 jaar de naam Baby Boardrent gebruikt te hebben is er besloten om onze naam aan te passen. We veranderen de naam niet graag, maar Baby Boardrent is in de afgelopen 11 jaar volwassen geworden en de naam omschrijft onze activiteiten niet meer. Dus vandaar een nieuwe en frisse naam.

Babywinkel Babyplezier is een dynamisch bedrijf, dat in 1996 is opgericht.

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met baby's te maken heeft. Na 8 jaar gevestigd geweest aan de Bennekelstraat 15 te Eindhoven. Zijn wij per 1 juli 2009 verhuisd naar onze huidige locatie Willaertplein 9B te Eindhoven. Doordat de winkel in winkelgebied WinkelHart Gestel ligt en groter is dan voorheen hebben wij tegenwoordig een nog breder assortiment.
Zo hebben wij kinderwagens, buggy's, duowagens, tweelingwagens, babykleding vanaf maat 38, babyfoons, autostoelen, ontwikkel speelgoed en nog veel meer. Kortom alles wat je voor, tijdens en na de zwangerschap nodig hebt.

Naast de normale winkel zijn wij ook bijna direct met online internet shop begonnen. Sindsdien hebben wij veel ervaring opgedaan en zijn we uitgegroeid tot een van de grotere internet shops in Nederland.
Dit is ook te bevestigen door de vele vaste klanten die wij hebben. Ook bedrijven hebben ons gevonden en diverse kinderdagverblijven.
Wij zijn dus zeker geen nieuwkomer op internet en in de babywereld daarom hebben wij dan ook een naam hoog te houden.

Op het gebied van babyartikelen en babykleding hebben wij vele bekende merken in ons assortiment zitten. Enkele voorbeelden van merken die wij zoal hebben:

BeSafe Tiny Love
Dr' Brown AXkid
CYBEX Feetje
Tommee Tippee Nuby
Dirkje Chicco
Medela OXO Tot
Suavinex etc.
   

Bekijk onze online-shop en je zult het zien welke merken we nog meer hebben.

Hopelijk kunnen wij u eens van dienst zijn.