Babyplezier blog - Nieuws op babygebied, babyartikelen en meer

 1. Axkid Move autostoel vs Axkid Minikid

  Autostoel Axkid MoveIn deze blog willen wij de verschillen uitleggen tussen de Axkid Move autsotoel en de Axkid Minikid.

  De Axkid Move is in 2018 op de markt gekomen als opvolger van de Wolmax. Met deze introductie is de autostoel ook wat aangepast vandaar dat er toen dus ook voor een nieuwe naam gekozen is. De wijzigingen die gedaan zijn aan de Move zijn min of meer de zelfde wijzigingen die ook door gevoerd zijn bij de Axkid Minikid 2.0. Bij de introductie van de Minikid 2.0 zijn twee belanrijke aanpassingen gedaan.

  De autostoel is voorzien van een langere steunpoot

  Lees meer »
 2. Kletspot gezelligheid ten top

  KletspottenDe kletspot doet oude tijden herleven. Weer tijd voor elkaar aan tafel en even niet met de neus in een van de vele digitale apparten. Weer oprecht aandacht voor elkaar, contact en gezelligheid. Dat is precies wat de kletspot te bieden heeft. Geen onderwerp om over te kletsen? De kletspot zal je een handje helpen. gewoon de deksel eraf en je hebt urenlang plezier met de vragen en dilemma's die stijlvol op de Kletskaarten staan. Ook ideaal als gespreksstarter voor en na het eten.

  Lees meer »
 3. Lalaboom Educatief speelgoed

  Lalaboom educatief speelgoedLalaboom is er ingeslaagd om de eeuwenoude kralensnoer te laten herontdekken door kinderen. Dit alles gebaseerd op het Montessori principe.

  Montessori principe

  Bij dit principe is de insteek dat het kind het zelf moet leren. Met de aangereikte materialen. Tevens als het kind merkt dat iets niet goed is het verbeterd en leert van de gemaakte fouten.

  Lalaboom kralen

  De kralen stimuleren deze leerkurve, nieuwsgierigheid , het logisch denken en de motorische vaardigeheden bij de kinderen.

  De kralen zijn niet alleen mooi en kleurrijk. Ze geven het kind stap voor stap de ontwikkeling die het nodig heeft. Het stapelen, bouwen, rijgen,

  Lees meer »
 4. Autostoel Axkid Move

  Axkid Move autostoel

  Axkid heeft een nieuwe autostoel geintroduceerd die de Wolmax gaat vervangen. Natuurlijk hebben wij van Babyplezier deze autostoel ook opgenomen in ons assortiment. Deze nieuwe Axkid Move autostoel heeft net als de andere autostoelen de Zweedse Plus Test doorstaan. Lees alles over deze nieuwe Axkid autostoel in onze blog.

  Lees meer »
 5. Axkid 2.0 Minikid

  Axkid Minikid 2.0 kleurenDe Axkid Minikid is reeds sinds verschillende jaren op de markt. Toch heeft Axkid de Minikid kunnen verbeteren. Deze nieuwe Minikid 2.0 van Axkid is vanaf nu ook beschikbaaar bij Babyplezier. De achterwaarts gerichte autostoel geeft je de mogelijkheid om een kind tot 25 kg veilig achterwaarts te vervoeren. De montage is eenvoudig en kan middels de autogordel gedaan worden. Deze stoel past dus ook in oudere auto's. Lees wat er veranderd is aan deze autostoel. 

  Lees meer »
 6. 20 weken zwanger

  Hier in het zuiden is de carnaval inmiddels voorbij en dus zo ook de maand februari. Tijd om eens te kijken hoe het afgelopen maand met Sandra en haar zwangerschap gegaan is. We volgen in deze blogserie Sandra Snoeren die Bewust alleenstaande moeder wil worden. In de eerste blogserie hebben we kunnen lezen dat Sandra een dochtertje zal krijgen. Sinds het bekend gemaakt is tijdens de reveal party dat Sandra zwanger is en een meisje verwacht heeft ze vele leuke en lieve reacties mogen ontvangen uit haar omgeving. Inmiddels is Sandra 20 weken zwanger en dat begint nu langzaam ook zichtbaar te worden. Ze heeft sinds vorige maand weer een "pret-echo" gehad. "Zo'n pret was het niet. Ik heb zelfs tweemaal een echo moeten doen want de jonge dame, wilde niet m

  Lees meer »
 7. Het wordt een meisje!

  Het is inmiddels tijd voor een nieuwe blog en ditmaal hebben we zelfs een "blogserie". Een van onze klanten is momenteel zwanger en zij vindt het leuk om haar zwangerschap te delen op onze babyplezier-blog. Wat kun je verwachten tijdens deze blogserie? Alles wat je maar kunt verwachten tijdens jouw zwangerschapdagen.

  Het begin

  Laten we beginnen bij het begin. De naam van deze aanstaande moeder is Sandra Snoeren welke 37 lentes jong is. Sandra heeft er bewust voor gekozen om een Bewust Alleenstaande Moeder (BAM) te worden. Als kraamverzorgster bij kraamzorg Homecare Eindhoven helpt deze jonge dame kersverse ouders gedurende de eerste dagen van de kraamtijd. We kunnen dus wel zeggen dat Sandra "ruime" ervaring heeft met pasgeboren baby's. Wij hebben Sandra al diverse malen in onze winkel ontvangen en door haar verhaal zijn wij erg betrokken geraakt bij haar zwangerschap. Sandra is namelijk

  Lees meer »
 8. Cocobelt draagriem Limited Edition

  Cocobelt CognacDe Cocobelt draagriem is al een tijdje op de markt. Vele ouders vinden het een geweldige uitvinding. Het verlicht en vergemakkelijkt het dragen van het groep 0 autostoeltje.

  Voordelen Cocobelt

  • Geen gedoe meer met het in- of uitklappen van het kinderwagenonderstel als je een klein stukje moet lopen,
  • Geen vermoeide of pijnlijke armen meer met het dragen van je baby autostoeltje of steeds maar overpakken van arm naar arm,
  • De Cocobelt bevestig je binnen een paar seconden eenvoudig aan het babyautostoeltje
  • Draagt comfortabel en veilig
  • Trendy en past bij elke outfit

  Cocobelt Cognac Limited Edition

  Lees meer »
 9. Dr Brown Option fles

  Dr Brown Option fles De Dr. Brown fles (smalle en brede uitvoering) staat al sinds lange tijd bekend als "Beste Fles voor de baby".  Dr Brown flessen werken namelijk echt tegen darmkrampjes. Het unieke Dr Brown's ventielsysteem voorkomt dat er lucht in de melk komt en dat de fles met speen niet vacuüm gezogen worden. Deze combinatie van de Dr Brown fles helpen darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen. Toch heeft men de bij Dr. Brown de fles kunnen verbeteren, men heeft namelijk de Option Bottle gecreëerd. Het grote voordeel van deze nieuwe Dr Brown fles is dat deze zowel met als zonder het ventielsysteem gebruikt kan worden. Dit was bij de voorganger niet het geval en dit is vooral handig als de baby wat ouder is en over de probleemfase die lucht in de voeding kan veroorzaken, is heen gegroeid. Ook bij het geven van een wat dikk

  Lees meer »
 10. Feetje wintercollectie 2016 - 2017

  Feetje Babykleding logoHoewel het nu net voor heel Nederland zomervakantie is en het dus nog hartje zomer, hebben wij reeds de eerste levering Feetje Babykleding uit de wintercollectie 2016 - 2017 binnen gekregen. Je zult zelf mogelijk nog niet bezig zijn met de winter maar wij wel. Daarom hier al de nodige informatie om de kleine spruit in de winter modieus aangekleed te hebben.

  Feetje wintercollectie

  Dit jaar bestaat de Feetje wintercollectie 2016 - 2017 uit 5 collecties, namelijk Shine bright, Baby blue, Baby Pink, Mr. Cute en You. De Shine Bright is een collectie die bestaat uit neutrale babykleding in de kleur grijs, die zowel door een jongentje als meisje gedragen kunnen worden. De Baby Pink en Blue zijn uiteraard enkel voor een jongetje of meisje te dragen, afhankelijk van kleur. De naam Mr. Cute geeft al

  Lees meer »
Posts loader
WhatsApp Chat WhatsApp Chat