Babyshower jongen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 221

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 221

Pagina
per pagina

Babyshower versiering voor een jongen

Je mag een babyshower organiseren voor een jongen regelen voor je zus of beste vriendin. Dan ben je hier aan op de juiste plaats aangekomen. Met ons ruim assortiment babyshower versiering, kleurt de gehele ruimte blauw blauw in verschillende tinten. Je maakt er een echte verrassing van de deze hippe versiering.

Babyshower thema

Wil je de versiering in één thema dan kan dat natuurlijk, er zijn verschillende thema's beschikbaar. Een thema bestaat vaak uit, ballonnen, slingers, bordjes, bekers en andere versiering voor de babyshower. Alles is dan voorzien van dezelfde opdruk. Met een thema maak je geheid indruk op de gasten en de aanstaande moeder. Natuurlijk is er ook losse versiering verkrijgbaar, als je zelf al leuke ideetjes hebt.

Wij hebben babyshower slingers en ballonnen tot tafeldecoratie en DIY (do it yourself) aankleding alles hier voor je samengevoegd.

Aanstaande moeder

Vergeet de aanstaande moeder niet extra in het zonnetje te zetten met een mooie sjerp en mooi kroontje. Op deze manier wordt de babyshower een onvergetelijke dag voor haar, waar ze nog lang aan zal terug denken.