Zwangerschapssieraden

Zwangerschapssieraden 

Zwangerschapssieraden zijn een perfect cadeau voor de zwanger vrouw. Met een zwangerschapssieraad laat een vrouw zien dat ze trots en zwanger is. Een zwangerschap is de meest bijzondere tijd haar leven. Het dragen van een baby is helaas niet voor iedereen van toepassing. Daarom is het dragen van een prachtig zwangerschapssieraad iets heel bijzonders. 

Het merk Proud MaMa heeft zich geheel toegelegd op mooie sierraden die tijdens de zwangerschap gedragen kunnen worden.

Zwangerschapsketting

De zwangerschapsketting (ook wel bola genoemd) is bij veel mensen bekend. De zwangerschapskettingen zijn er om je buik te accentueren en ze kunnen gedurende de gehele zwangerschap gedragen worden. De kettingen zijn mooi, betaalbaar en maken je zwangerschapsoutfit helemaal compleet. Met zwangerschapssieraden laat je zien dat je een trotse aanstaande mama bent.

Armbanden

Proud Mama heeft onder meer leuke armbandjes met letter. De armbandjes zijn prima te combineren met ander zwangerschapssieraden zoals de zwangerschapsketting. Maar ook de armband Bangle met de tekst Proud MaMa of wat dacht je van de charm armbanden. Allemaal mooie en betaalbare sierraden voor de zwanger vrouw.

M'amour hangertjes

M’amour toont de liefdevolle band tussen moeder en kind. De hangers zijn verkrijgbaar in zilver & goud en zijn eventueel bezet met een fonkelende diamant of zirkonia's. De hangertjes zijn ontworpen door de Amerikaanse Jane Russel. Door middel van de uitgebreide collectie hangers kun je op elk moment de liefde aan je moeder tonen. Niet alleen bij de geboorte van een baby als geboortesieraad maar ook op het moment dat de moeder zelf oma wordt.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst