Fopspeenhouders

Speenkoorden, speendoekjes, speenkettingen en speenknuffels zijn zeer handig bij het gebruik van een fospspeen. De functie van een van de genoemde babyartikelen is het niet kwijtraken of sneller terugvinden van de speen.

Speenkoord en speenketting

Een speenkoord of speenketting is een handig hulpmiddel om de fopspeen niet kwijt te raken. De speen wordt vast gemaakt aan de het koord of ketting. Deze wordt dan weer middels een clip aan de kleding vast gemaakt. Het fijne hiervan is dat de speen nu niet meer op de grond kan vallen of kwijt raakt.

Speendoekje of speenknuffel

Bij een doekje of knuffel wordt de speen ook vast gemaakt. Maar mocht de baby of kind geen zin meer in de fopspeen hebben, dan kunnen ze heerlijk gaan knuffelen. De fopspeen hier door het speendoekje of knuffel makkelijk terug te vinden.

Fopspeenhouders

Als laatste zijn er ook nog de fopspeenhouders, hierin kan de speen opgeborgen worden, waardoor deze niet zo in de zak of tas gedaan hoeft te worden, wat erg onhygiënisch is. De speen blijft door de houder gewoon schoon.

Babyplezier heeft vele verschillende merken en modellen van al deze producten opgenomen in het assortiment. Bestel makkelijk en snel online.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 24

Pagina
per pagina