Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes (ook wel tutdoekjes genoemd) zijn vaak zachtdoekjes waar aan een leuk knuffeltje zit. De zachte doekjes zijn vaak gemaakt van badstof, katoen of zlfs bamboe. De kleine baby handjes kunnen het knuffeldoekje eenvoudig vasthouden om te knuffelen. Sommige merken voorzien het doekje ook van labeltjes. Deze labeltjes vinden de baby vaak leuk om mee te spelen of om in de mond te nemen om te sabbelen. Een knuffeldoekje is om mee te spelen en knuffelen.

Knuffeldoekjes voor de speen

Sommige knuffeldoekjes kunnen vast gemaakt worden aan de speen van de baby. Dit heeft de volgende voordelen. de babykan heerlijk knuffelen terwijl de fopspeen in de mond zit en het andere voordeel is dat je de speen niet. Veel baby’s vinden het heerlijk om op deze manier te knuffelen.

Knuffeldoekjes met naam

Babyplezier heeft ook de mogelijkheid om een knuffeldoekje met naam te leveren. Per doekje kan men zelf bepalen of deze voorzien moet worden van naam of geboortedatum. Het maken van een knuffel met naam kost wat tijd, daarom zal de levering wat langer duren. Heb je specifieke vragen over het personaliseren / borduren van knuffeldoekjes neem dan even contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina